Inteligenţa atrage, iar reproiectarea inteligentă şi sofisticată a modelului care a inventat segmentul crossover poate dovedi acest lucru. Noul Nissan Qashqai combină un design exterior elegant cu o siluetă aerodinamică și eficientă, care îţi permite să te bucuri din plin de călătorii.

Design interior și exterior

Echipat cu o gama de tehnologii moderne, de la grila frontală robustă și designul capotei până la noile scaune premium, cel mai popular crossover din întreaga lume îți oferă o experiență de condus la superlativ.


Sistemul Intelligent Driving

Nissan Intelligent Mobility transformă modul în care interacţionezi cu Noul Qashqai şi te aduce mai aproape de maşina ta pentru ca tu să te simţi stăpân pe situaţie.

Tehnologie avansată

Fiecare călătorie este unică datorită tehnologiei NissanConnect dar şi datorită experienţei ample de ascultare oferită de noul sistem audio premium Bose. Cu noua cameră 360 grade, instalată sub oglinda șoferului, ai parte de o vizibilitate mult mai ridicată în jurul întregului automobil.


Performanță intuitivă

Savurează fiecare viraj: sistemele Nissan Intelligent Mobility te vor determina să te îndrăgosteşti din nou de condus.

Accesorii originale Nissan

Oferă-i maşinii tale Qashqai o notă personală cu accesoriile pentru un plus de stil, organizare sau protecţie. Lista completă o poți găsi pe Nissan.md.Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!