„Vom avea zeci de activități pentru toată familia, un târg cu peste 70 de meșteri din toată țara și mici producători, vor veni la Pohrebea cu lucrările lor. Așa că, dacă sunteți în căutare de ii, catrințe, oale, opinci, covoare – le găsiți duminică la Pohrebea. Pe lângă asta, la Hodina se va mânca vegetarian și pescărește! Zeamă de pește, raci fierți, pește la grătar cu măliguță. Iar Asociația Micilor Producători de Vinuri vă vor aștepta la degustări de vin. V-am făcut poftă?”, întreabă cei de la Klumea.

Iată cum puteți ajunge la Hodina:


Așadar, dacă te pornești duminica asta la festivalul Hodina, vezi mai jos un checklist:

  1. Gașca! Ai nevoie de o gașcă cât mai mare de nemurele. Ia-i pe toți cu tine la Nistru. Să facem o mare reuniune de familie.
  2. Se spune că moldovenii nu zâmbesc și poartă culori întunecate. La Hodina, aceste stereotipuri se vor a fi sparse. Îmbracă-te în galben! Acesta e codul vestimentar al evenimentului! Și nu uita să zâmbești cât mai mult. Am auzit că prelungește viața!
  3. Încalță-te și îmbracă-te cât mai comod. Vei avea de parcurs un km pe jos de la parcare la festival.
  4. Pune-ți un costum de baie, prosop și loțiune de bronz. Se va sta pe malul Nistrului, va fi tiroliană cu scufundări și kayakuri! 
  5. Nu uita spray-ul de țânțari – pentru orice eventualitate!
  6. O haină mai groasă pentru seară.
  7. Un acumulator pentru telefon. 
  8. O plapumă.
  9. O carte bună. Va fi o zonă de hamace. Ocupă unul și petrece o zi de Hodină.
  10. Biletul la festival!


Accesul pe teritoriu cu propria mâncare și băuturi alcoolice este interzis.

Până pe 17 august, biletele la festival costă 100 de lei și pot fi cumpărate aici: https://iticket.md/event/hodina

Pe 18 august, la intrare, biletele vor costa 150 de lei! Dar, dacă vii îmbrăcat în GALBEN, vei putea să-ți cumperi biletul la 100 lei. Copiii sub 12 ani și pensionarii (la prezentarea carnetului de pensionar) intră GRATUIT!

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!