Din 10 august 2019 - o Mega Promoție

Vino în magazinul de covoare Carpet Outlet, situat în incinta Creator Mall din Chișinău și să alege covorul la care ai visat. 

Răzuiește talonul primit la o cumpărare mai mare de 2900 lei și câștigi cadoul garantat pe loc. Faci mai multe cumpărături și ai mai multe cadouri garantate.

Reduceri generoase de la -40% până la -70% la toate covoarele

Odată cu cadoul garantat ești înscris automat în cursa pentru 34 de Mega Premii lunare. În total vor fi 100 de Mega Premii, care vor fi înmânate în decurs de 3 luni, până în 10 noiembrie 2019.

„În magazinul nostru specializat veți găsi sute de modele de covoare din lână naturală și fir sintetic. Culorile sunt foarte variate, precum și textura și înălțimea plușului. Avem covoare clasice persiene, cu design modern și desigur avem covoare pentru copii. Dimensiunile sunt de la cele mai mici până la covoare mari și foarte mari”, anunță cei de la Carpet Outlet.

Magazinul lucrează fără zile de odihnă de la 10 dimineața pentru confortul Dvs.

   Adresa: str. Calea Ieșilor 91, incinta Creator Mall.

   Puteți ajunge cu microbuzul nr. 135, troleibuzul nr. 34, autobuzul nr. 20.

   Pentru mai multe detalii despre covoarele disponibile sau alte informații ne puteți contacta la:
   Telefon: 061-000-826, 060-129-709
   Pagina de Facebook

   Sau prin intermediul site-ului unde găsiți și harta amplasării.

   P.

   Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.