„Ceea ce vreau să anunț acum este că am depus la Inspectoratul General de Poliție o plângere pe numele lui Lilian Carp, iar dumnealui personal i-am transmis o cerere prealabilă. Sper că nu se va ascunde după imunitatea de deputat, pentru a se eschiva de la răspundere”, a declarat Marina Tauber.

Vezi tot conținutul plângerii aici.

În același timp, Tauber i-a trimis o cerere prealabilă lui  Carp, prin care solicită să-și ceară scuze publice și să dezmintă declarațiile făcute

Dacă Lilian Carp nu va reacționa la cele solicitate, Tauber îl amenință cu judecata.

„Sper că veți da curs pretențiilor formulate în prezenta cerere, soluționând litigiul pe care extrajudiciară”, a scris Tauber.
Vezi tot conținutul plângerii aici.


Amintim că, la ședința Parlamentului din 26 iulie deputatul ACUM, Lilian Carp a numit-o „hoață” pe deputata Marina Tauber cerându-i să întoarcă banii furați.

Ulterior, Marina Tauber a venit cu o reacție. „Oricât de dure ar fi comentariile, nu o să cobor la nivelul dumneavoastră”, i-a spus Tauber lui Carp. Deputata a subliniat că își rezervă dreptul de a se adresa în instanța de judecată pentru lezarea demnității.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!