UPDATE 15:00 Poliția de Frontieră anunță punctul de trecere Mirnoe funcționează în regim normal, circulația fiind restabilită.  

După trei ore de lucru a Poliției de Frontieră în punctul de trecere Mirnoe, se înregistrează o coloană de aproximativ 30 de mașini. Acest lucru condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare. 

Serviciul Vamal recomandă călătorilor să aleagă cel mai apropiat punct de trecere Vulcănești, care activează la moment în regim normal.

În cazurile în care apar întrebări cu privire la situația în punctele de trecere, călătorii sunt îndemnați să contacteze LINIA VERDE: 022 259 717.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 79 425 traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 42 393 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!