„A parvenit solicitarea Guvernului  către Parlament pentru a fi examinate de Legislativ unele subiecte care nu pot fi amânate”, a spus Greceanîi.

În același timp, miercuri, 14 august, în cadrul biroului permanent al Legislativului, a fost aprobată agenda ședințelor. 

Unul dntre cele mai importante subiecte pentru care se convoacă deputații este votarea, în lectura a doua, a proiectului privind rectificarea bugetului de stat pentru anul 2019 și aprobarea unor ajustări la politica bugetar-fiscală pentru anul viitor.

Totodată, legislatorii vor discuta și despre proiectul care se referă la impozitarea jocurilor de noroc, dar și despre interzicerea magazinelor duty-free la intrarea în Republica Moldova. 

Greceanîi a mai anunțat că se vor iniția discuții și despreproiectul de lege înaintat de Igor Dodon, care presupune la indexarea pensiilor de două ori pe an.

                                                 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!