„Şi acest târg de la Moldexpo a crescut frumos, bucurându-se, pe bună dreptate, de autoritatea şi dragostea participanţilor şi vizitatorilor. Pentru că totdeauna ne străduim să oferim cele mai bune condiţii de desfăşurare a activităţii comerciale. Am amenajat spaţii pentru cumpărături, dar şi de odihnă şi distracţii pentru vizitatori, care sunt în cea mai mare parte copii şi tineri, însoţiţi de părinţi”, ne spun organizatorii. 

TÂRGUL ȘCOLAR este locul unde puteți găsi articole de calitate pentru elevii de toate vârstele, ofertele incluzând produse străine și autohtone la cele mai bune prețuri. În acest an circa 100 de companii își vor expune produsele. Iată ce veți putea găsi la târg:

  • Uniforme școlare și costume sportive, haine pentru copii și adolescenți
  • Încălțăminte, inclusiv de sport
  • literatură artistică și educațională, rechizite școlare și papetărie
  • genți, ghiozdane și rucsacuri de cele mai diverse modele 

„TÂRGUL ȘCOLAR este cel mai mare târg școlar din Chișinău. Doar aici, pe un singur spațiu, vizitatorii vor avea posibilitatea de a cumpăra totul pentru școală. Ne pregărim de școală împreună! Vă așteptăm la TÂRGUL ȘCOLAR 2019”, spun cei de la Moldexpo.

Program: 15 august - 1 septembrie, 10:00 — 18:00

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!