Conform unui comunicat al Centrului Național Anticorupție (CNA), bărbatul spunea că poate influența funcționari din cadrul Preturii sectorului Râșcani, ai Inspectoratului de Poliție Râșcani, precum și magistrați de la Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Râșcani.

„Potrivit datelor anchetei, acesta ar fi cerut banii pentru a organiza procedura de legalizare a unei locuinţe aferente imobilului ce aparține proprietarului şi care ar fi fost construită  fără autorizație și documente justificative în acest sens”, menționează CNA.

Deşi cei doi ar fi convenit să meargă până la capăt cu procedurile legale, proprietarul casei l-a denunţat pe intermediar la CNA. Prin urmare, pe numele acestuia a fost iniţiată o urmărire penală pentru trafic de influenţă, iar miercuri dimineaţa el a fost reţinut.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!