Această micșorare a prețurilor pentru carne a fost posibilă datorită scăderii prețurilor de achiziţie a cărnii autohtone de porc și vită de către producătorii locali în urma blocării exporturilor de carne de origine moldovenească în Federaţia Rusă şi Republica Belarus. Ținând cont că în magazinele ROGOB se comercializează doar carne proaspătă, produsă în Republica Moldova, scăderea prețurilor de către producătorii autohtoni a făcut posibilă revizuirea prețurilor, astfel încât acestea să fie resimțite şi de către cumpărători.

ROGOB acordă o atenție sporită calității produselor de pe rafturile magazinelor sale. Astfel, cumpărătorilor li se propune exclusiv carne proaspăt refrigerată, fără a fi anterior congelată. Carnea de porc şi vită, este livrată de către producători la ROGOB, fiind însoţită de certificate sanitare și de calitate, și este supusă unui control riguros în cadrul întreprinderii. Ulterior, carnea este sortată pe elemente și este livrată în rețeaua de magazine ROGOB de două ori pe zi, ceea ce permite comercializarea acesteia în stare proaspătă.

Recunoașterea calității și siguranţei produselor companiei ROGOB s-a materializat prin titlul „Operator alimentar responsabil”, oferit de Fundația Est - Europeană, în cadrul unui concurs riguros, organizat la finele anului trecut. Experți internaționali au apreciat produsele companiei în baza mai multor criterii, iar o atenție deosebită a fost acordată siguranţei procesului de producere, precum și analizei diferitor mostre de produse în laboratoare independente specializate. De asemenea, experții au confirmat că produsele ROGOB, pe care le găsim pe rafturile magazinelor, corespund în totalitate standardelor europene de calitate, ambalare și etichetare.

Compania ROGOB a fost fondată în anul 1997, astăzi, fiind cea mai mare și modernă companie de producere a salamurilor și delicateselor din carne din Republica Moldova. Carnea proaspăt refrigerată este comercializată în cele 13 magazine din cadrul rețelei specializate ROGOB.

Lista și adresele magazinelor specializate ROGOB:

1. Chişinău, sectorul Centru - bd Ştefan Cel Mare, 73
2. Chişinău, sectorul Râşcani - bd Moscovei,16
3. Chişinău, sectorul Râşcani - str. N. Dimo, 17/1
4. Chişinău, sectorul Râşcani - bd. Moscovei, 1/1
5. Chişinău, sectorul Buiucani - bd Alba-Iulia, 196/3
6. Chişinău, sectorul Buiucani - str. Paris, 34/4
7. Chişinău, sectorul Buiucani - str. I. Creangă, 78
8. Chişinău, sectorul Botanica - bd. Dacia, 44
9. Chişinău, sectorul Botanica - str. Decebal, 91/4
10. Chişinău, sectorul Ciocana - bd. Mircea cel Bătrân, 30
11. Chişinău, sectorul Poşta Veche - str. Calea Orheiului, 107
12. mun. Bălţi, str. Stefan cel Mare, 57A
13. or. Soroca, str. Ștefan cel Mare, 24

Tel. + 373 22 866 566; e-mail: info@rogob.md; www.rogob.md

P

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!