În același timp, Poliția de Frontieră spune că autoritățile de frontieră și vamale din Republica Moldova și Ucraina activează la capacitate maximă. Au fost deschise toate pistele de control, implementată procedura Revers - când o parte din fluxul atestat pe ieșire din țară este direcționat pe benzile de intrare, din partea moldovenească a fost suplimentat numărul de angajați.

Trafic intensiv este și în punctul de trecere Tudora: O coloană de 40 de mașini, formată pe sensul de ieșire din țară, se leagă cu rândul creat la intrarea în punctul de trecere ucrainean Starokazacie. 

Circulație îngreunată se înregistrează la ora actuală în punctul de trecere Mirnoe, rândul format pe partea moldovenească, în jur de 30 de mașini, este generat de blocajul de la intrarea în Ucraina, prin punctul de trecere Tabaki. 

Precizăm că în ultimele 24 de ore, au trecut frontiera peste 86 de mii de persoane, dintre care peste 48 de mii sunt cetățeni moldoveni, și peste 19 mii de unități de transport, dintre care peste 9 mii autovechicule sunt înmatriculate în străinătate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!