Ce produse pentru copii poți găsi în magazinul online?

De la produse de primă necesitate, până la cărucioare, jucării și cărți - pe toate le poți primi cu livrare comodă și operativă, la ușă.  Indiferent de vârsta copilului, sigur că vei găsi ceea de ce ai nevoie. Magazinul oferă produse din categoriile:

  • Alimentație și hrănire: produse alimentare de bază, ca laptele, diverse terciuri, sucuri și multe altele, de la producători precum Nestle, HiPP sau Heinz. Plus, tot de ce e nevoie pentru a găti și servi masa - de la tacâmuri, recipiente și suzete, până la aparate pentru gătit și încălzit mâncarea.

  • Indispensabilele scutece și șervețele, iar pe lângă ele, produse pentru igienă, cum ar fi soluțiile pentru baie, pastă pentru dinți și detergenți, accesând „Îngrijire și igienă”. Olițe, căzi, termometre și alte accesorii le găsești în același compartiment.

  • Găsești totul pentru a petrece timpul frumos și în siguranță lângă copil în Transport și odihnă. De la cărucioare și scaune de siguranță auto pentru copii, până la biciclete, triciclete, piscine și saltele, pentru cei mai mari.

  • Jucării - esențiale pentru distracția și dezvoltarea copilului. Cei mai mici se pot alege cu jucării ce îi ajută la perceperea și deosebirea culorilor, formelor și sunetelor, iar odată cu înaintarea în vârstă, poți lua pentru copilul tău roboți sau păpuși, seturi de jucării LEGO și multe altele, educative și pentru dezvoltarea creativității. 

  • Pentru părinți: lucruri care îți fac creșterea copilului un proces mai simplu, așa cum sunt produsele cosmetice și lenjeria pentru mamele însărcinate, dar și micile detalii care fac diferența - accesorii pentru alăptare, marsupii sau genți.

  • Leagăne și balansoare pentru bebeluși, mobilier, saltele, decorațiuni și alte lucruri pentru a crea un mediu plăcut copilului tău. Componente esențiale și mici detalii pentru a face atmosfera mai jucăușă, le găști în compartimentul Camera copilului.

  • Cărțile cu care-ți crești copilul contează, indiferent de vârsta lui. În magazinul online Mamico.md găsești cele mai bune opțiuni pentru o lectură împreună cu cel mic, la compartimentul Cărți.

  • Plus, cele mai diverse și drăguțe haine marca Carter’s. Pentru că sunt populare, calitative și își merită banii.

 

Programul de loialitate

Cei mai activi clienți ai magazinului Mamico.md se vor putea bucura de un program de fidelitate. La fiecare cumpărătură acumulezi bonusuri care pot fi cheltuite pentru noi achiziții din cadrul site-ului, economisind astfel din bugetul familiei. Câștigi până la 5% bonus din fiecare achiziție, iar, ulterior, poți achita până la 10% din suma totală a comenzii cu acestea.

Livrare

Comenzile de peste 299 lei sunt livrate gratuit în raza orașului Chișinău, între orele 10:00 și 19:00. Pe teritoriul întregii țări, suma pentru livrare costa doar 39 lei și durează 1-2 zile. Ceea ce contează, este că vei putea respira mai ușor, economisind timp de giugiulit cu mica ta comoară, în timp ce comanda îți este livrată.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.