Parlamentul a organizat concurs, dar pentru că nu le-a plăcut ce a ieșit și... nici n-a ieșit cine trebuie... au decis să se înțeleagă. Subordonarea justiției până la capăt”, scrie fostul premier pe facebook.com.

Pavel Filip mai scrie că, se pare că Andrei Năstase e mai compatibil” totuși cu Igor Dodon decât cu Maia Sandu. Parlamentul îi înaintează astăzi la Curtea Constituțională pe Dumitru Pulbere si Domnica Manole. Unul nici măcar nu a fost în concurs, cealaltă a picat și concursul de la Parlament, și cel de la Guvern (și a candidat cu nr. 29 pe lista blocului ACUM la alegeri)”.

În același mesaj, fostul premier mai spune că acesta a fost și un concurs pentru alianța de guvernare, un test pe care l-au picat și prin care, astfel, ne-au arătat adevărata lor față. Cuvintele transparență”, corectitudine”, meritocrație”, depolitizare” sunt pentru conferințe de presă și activitatea de opoziție. Ajunși la guvernare, le-au uitat. Înțelegeri pe sub masă, partajări, monopolizarea puterii: Acesta e programul lor de guvernare.

AGORA amintește că la 24 iulie curent Comisia parlamentară numiri și imunități i-a desemnat câștigători ai concursului pentru funcția de judecători ai Curții Constituționale pe magistrații Nicolae Eșanu și Vladimir Grosu. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!