Cu ce te atragem la ultima ediție a acestei veri #ROOFOFLINE2019

Cu ce te atragem la ultima ediție a acestei veri #ROOFOFLINE2019

Ne întrecem pe noi la fiecare eveniment #ROOFOFFLINE2019 și vrem ca tu să te simți excelent prin toate activitățile și discursurile aduse pe acoperiș. Descoperă mai jos ce activități avem planificate pentru seara zilei de 22 august și cine va veni cu Povești despre imposibil la Roofoffline „Against the stream”.

Vise împlinite

Partenerul General al evenimentului, Kaufland Moldova, aduce în prim plan oamenii care și-au realizat visele, copilăriei, călătorind prin timp ca niște adevărați cosmonauți. „Adesea lucurile care ne plăceau în copilărie, influențează profesia pe care o alegem mai târziu în viață, sau uneori lăsăm visele noastre acolo, în trecut. Invităm vizitatorii să-și amintească despre ce își doreau să devină atunci când erau mici și să vedem cum s-au schimbat lucrurile în timp. Vizitatorii vor fi invitați să completeze propozițiile pe un perete imens, pentru ca la final să putem vedea la câte persoane s-a materializat visul”, ne comunică cei de la Kaufland Moldova.

Publicitate

Pâine și cafea

Unul dintre speakerii evenimentului, producătorul de pâine Dorin Mereuță va demonstra pe acoperiș cum are loc frământarea grâului cu râșnița. Pâinea proaspătă care va fi servită la eveniment e coaptă chiar de el, iar ea se servește perfect cu o cafea Dallmayr - caldă sau rece, după preferință.

Masaj la tălpi

Avem grijă mare de tine și de confortul tău. Te rugăm foarte mult să vii la eveniment în încălțăminte fără tocuri (de orice fel) și fără tanchetă subțire, pentru a nu afecta integritatea acoperișului. În schimb îți promitem, alături de partenerul evenimentului - Traumeel - masaj la tălpi și la zona gâtului, ca să te relaxezi pe bune la #ROOFOFFLINE2019.

Răsplătim donațiile

Ca și la ediția precedentă, pentru o donație din partea ta, vei primi pe loc fie o sticlă de vin bun - „Antidot”, marca AGORA sau „Sor`mea” de la EA.md sau un tricou cu mesaj memorabil ediție limitată. Ești gata să te diferențiezi?

Vin bun și dopuri reciclate

Dopurile de vin pot avea biser pe ele! Mai ales cele de la DOR wines. Vinurile DOR vor servi ca și la celelalte evenimente ale acestei veri din licorile lor savuroase, având grijă să te pună la treabă, creativ desigur.

Pictură cu... cuțitul

Ați pictat vreodată cu un cuțit? Dacă nu - acum e timpul. Două pânze mari vă așteaptă pe acoperișul #ROOFOFFLINE „Against the stream”, iar ca să îndreptățim tema evenimentului, n-o să vă dăm pensule sau perii de pictat, ci „cuțite de pictat”. Vă prindeți?

3 speakeri motivanți

Poveștile lor motivaționale, împotriva curentului și a „gurii lumii” sperăm să vă motiveze suficient, încât să plecați acasă mai plini de elan și de dorința schimbării. Tudor Darie, fondator „Fagura.com”, Dorina Mereuță, producător de pâine și regizorul Macar Severin vor prezenta publicului exemple vădite de afaceri și concepte care au mers împotriva curentului.

Muzică la cub

Avem 3 nume frumoase care ne vor încânta, dar cu un diapazon muzical atât de diferit. Spargem gheața serii cu tânărul Adrian Graur, continuăm încălzirea pe ritmuri clasice cu Daniela Machidon și prinde adevăratul vibe al apusului pe ritmuri de jazz cu Yolka Flyman.

Premii la tombolă

Nu vei pleca acasă cu mâna goală. Partenerii #ROOFOFFLINE au grijă și de data aceasta să te răsplătească pentru fidelitate cu premii plăcute. cele două tombole din cadrul evenimentului vor premia pe cei mai harnici și pe cei mai isteți.

Provocări pentru cei curajoși

În premieră vom pune la încercare spiritul de echipă și agerimea celor prezenți, printr-un concurs express, lansat de cei de la Casa Rinaldi, parteneri ai evenimentului. Multe detalii nu vă dăm, ci vă cerem implicare activă.

Un strop de magie

Momentul cel mai deosebit al serii va fi adus pe acoperiș de iluzionistul Mihail Covali, care v-a pregătit un număr de magie cu totul deosebit. Vezi rămâne cu adevărat surprinși de puterea imaginației și de „curentul” care vă va lua cu el. Sperăm că nu de tot!

Vă așteptăm pe 22 august, ora 18:30, pe același acoperiș primitor de la „Portavita”, str. Petricani 17/22.

Partener general: Kaufland Moldova

Partener silver: Victoriabank, DOR Wines

Partener Bronze: Traumeel S

Parteneri gustoși: Wine Gogh, Dallmayr Coffee Moldova, Casa Rinaldi

Partener Bilete: iTicket.md

...

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal