Astfel, termenul inițial de 90 de zile va fi extins la 120 de zile de examinare, adică până la 10 octombrie curent. Ulterior, Comisia va prezenta, în Parlament, un raport care va conține toate informațiile adunate în decursul derulării anchetei. 

„Complexitatea informațiilor parvenite în rezultatul audierilor în cadrul Comisiei de anchetă  pentru elucidarea tuturor circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova și investigarea fraudei bancare, precum și necesitatea sesizării unor instituții abilitate pentru înterprinderea măsurilor de probare și verificare a informațiilor colectate de către Comisie, au generat necesitatea extinderii termenului de activitate”, se arată în proiectul de Hotărâre. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!