1. Zona

Amplasarea apartamentului este un criteriu foarte important. Probabil, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să vezi, indiferent pe ce geam te-ai uita, doar clădiri. În același timp, zona în care este amplasată casa ta trebuie să fie ușor accesibilă din punctul de vedere al transportului.

Situat pe strada Ioana Radu, complexul locativ Newton House îți oferă vecinătatea cu trei cele mai frumoase parcuri din Chișinău: Dendrarium, Valea Morilor, Pădurea Sculeanca. Respectiv, situându-se în perimetrul străzilor Ion Creangă și Vissarion Belinskii, îți asigură disponibilitatea directă spre orice sector al orașului, dar și a diverselor instituții educative. Totodată, această locație te scutește de spațiile aglomerate și zgomotoase ale capitalei.

2. Materiale de construcții

Piața construcțiilor oferă o mulțime de materiale pentru locuință. Unele eficiente, altele mai puțin. Ce trebuie să știi din start, este că unele materiale pot fi nocive, iar altele pot fi bazate pe materiale naturale, ecologice. Cele mai naturale materiale sunt: cărămidă roșie(argilă 100%), vată minerală (piatră naturală Bazalt), perlit(nisip expandat). 

Newton House utilizează cărămida Brikston și vată minerală, care s-a afirmat drept unele dintre cele mai bune materii prime de construcție, pereții oferind un nivel decent de izolare fonică.

Suplimentar, Newton House utilizează perlit ca un agregat în ciment și tencuieli de gips cu aplicație interioare sau exterioare pentru protecție la foc, un surplus de izolare termică şi fonică, îmbunătățește rezistența la incendiu, reduce transmiterea zgomotului, previne apariţia mucegaiului sau a diferitor paraziți.

3. Ai grijă și de interiorul impecabil al casei

Alege apartamente cu posibilități de design ce-ți vor permite să creezi anturaj frumos și funcțional cu costuri minime. La Newton House vei găsi tavane și pereți netezi(fără grinzi sau praguri), ce sporesc confortul, economisesc timp și cheltuieli de reparație, îmbunătățesc eficiența apartamentului tău și creează spații estetice. 

Evident că-ți dorești și beneficii suplimentare, ca: acces controlat în incintă, supraveghere video 24/24, detectoare de fum și scurgeri de apă, iluminarea curții dotată cu senzori de ajustare conform apusului și răsăritului, Wi-fi gratuit, evacuarea deșeurilor automatizată, la timp, sistemul de Telemetrie care colectează și expediază automat datele de pe contoare, Postomate direct în scara blocului etc. În cadrul complexului rezidențial Newton House, adițional la toate aceste avantaje, vei avea și posibilitatea de a-ți gestiona întreaga ta locuință direct de pe smartphone.

4. Interesează-te de reputația și capacitățile financiare ale dezvoltatorului imobiliar

Pentru a minimiza riscul tău investițional privind darea în exploatare a casei, asigură-te că activitatea curentă a companiei de construcţii pe care o alegi, îi permite acumularea unui volum suficient de surse proprii pentru realizarea proiectului în care investești. Înainte ca să decizi achiziționarea apartamentului tău smart la Newton House, vei avea la dispoziție tot portofoliul de documente necesare, ca să ai certitudinea deplină că acest complex rezidențial va fi dat în exploatare în termenii declarați inițial, ba mai mult vei primi GARANȚIE DE RETURNARE A BANILOR în caz de întârzierea dării în exploatare.

5. Analizează suma și condițiile de finanțare

Apartamentul nou va cere investiții în reparație, mobilă, facturi. De aceea, optează pentru compania care-ți permite să obții apartament cu prima rată minimă și achitarea restului din sumă până la darea în exploatare sau pe un termen de câțiva ani, după cum te-ai mutat în propriul apartament. Astfel îți poți gestiona inteligent banii și minimiza riscul aferent achitării integrale, atunci când casa încă nu e dată în exploatare.

Newton House îți oferă achitarea în rate fără comisioane sau dobânzi pe un termen de până la 5 ani și posibilitatea de a obține propriul apartament cu 3000 euro prima rată doar cu buletinul.

Ce ai mai putea face pentru a-ți ușura căutările și a achiziționa apartamentul visurilor tale? Ai putea apela cu încredere la specialiști Newton House, care te vor ajuta să-ți alegi corect apartamentul!

Sună acum: +373 60 80 20 20

Alege-ți o planimetrie reușită la Newton House

Viața Newton House o poți vedea pe paginile de:

Facebook 

Instagram

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.