„Cei care ați fost apropiați fostului regim, ştiți foarte bine că ei sunt, totuşi, bandiți. Poate chiar ați participat la unele scheme mai inofensive, în opinia voastră. Dacă vă temeți să nu cumva să vă găsească sinucişi, vorbiți urgent. Spuneți tot ce ştiți. Dacă nu aveți încredere în presa sau autoritățile noastre, mergeți în alte țări. Asta e principala voastră protecție. Doar aruncându-i la puşcărie, voi sunteți protejați”, a declarat Alaiba.

Deputatul s-a arătat sceptic în privința ipotezei că Luncașu s-ar fi sinucis:

„Mi-am amintit despre „accidentul" cu maşina care a luat foc din senin, în care au ars toate probele de la Banca de Economii. Simplu accident”.

Iurii Luncașu, reprezentantul companiei care deține „Casa Albă”, clădirea de lângă Valea Morilor, atribuită lui Vladimir Plahotniuc a murit noaptea trecută. Bărbatul a fost găsit împușcat. 


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!