Potrit lui Curmei, pentru programul „Drumuri bune 2” au fost contractate lucrări de 1,75 miliarde de lei.

„În legea bugetului sunt prevăzuți 950 de milioane. Deci avem un deficit. În cadrul acestor 950 de milioane, 280 de milioane sunt datorii pentru lucrările executate în 2018. Astfel, rămâne o tranșă de 650 de milioane de lei disponibili, care a fost recalculată pentru toate satele, în funcție de numărul de locuitori”, a spus Curmei.

Șeful ASD afirmă că soluția a fost discutată cu autoritățile locale. „Respectiv, vor fi reabilitați atâția kilometri de drum din câți bani sunt”, a explicat Curmei.

În același timp, autoritățile afirmă că în programul „Drumuri Bune 1” lucrările au fost predate și finalizate. „Nu avem cazuri de probleme de calitate, iar acolo unde au fost – antreprenorii le-au refăcut din banii lor”, a punctat Curmei. 

Amintim că după preluarea puterii de către Guvernul Sandu, noua conducere a precizat că „absolut toate proiectele PDM vor fi analizate ca să înțelegem beneficiul lor pentru societate”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!