„Doamna Maria Ciobanu, de când a devenit deputat, s-a remarcat exclusiv prin declarații scandaloase și mai ales prin afirmații pline de sarcasm și de atacuri la persoană. Rolul dânsei presupun că este să alimenteze presa proguvernare cu invective în adresa opozitiei. Atât poate și atât face. Dacă am întreba-o cum poate fi scoasă țara din criză, probabil primul pas din rețeta dânsei ar fi executarea tuturor celor din opozitie. Ea se comportă asemeni unui câine rău al guvernării, dresat să latre spectaculos opoziția. Să o acceptăm așa cum este. Într-o societate democratică și astfel de cetățeni trebuie tolerați”, a declarat  Marina Tauber.

Contactată telefonic, deputata ACUM a catalogat acțiunea Marinei Tauber drept nefondată.

„Această figurantă în raportul Kroll-2 nu are altă ocupație. Dumneaei se face vinovată de furtul miliardului. Și aștept să vină procurorul împreună cu mascații să-i salte acolo unde este locul lor. Așa că ceea ce spune Marina Tauber chiar nu merită să fie comentat”, a declarat Maria Ciobanu pentru AGORA. 

AGORA amintește că Marina Tauber se adresează cu plângeri la poliție pe numele unor deputați a treia oară. Inițial o plângere a fost depusă pe numele deputatului ACUM Lilian Carp pe motivul că imaginea ei ar fi a avut de suferit, după ce Carp a numit-o, în cadrul unei ședinețe plenare, hoață și a învinuit-o de participare la frauda bancară.Ulterior, Tauber s-a adresat la poliție pe 14 august. Atunci plângerea a fost scrisă pe numele deputatului ACUM Sergiu Litvinenco

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!