„Nu m-am așteptat la așa greutăți. Dar în momentul în care pui mâna pe plug, nu ne mai uităm înapoi. Dacă încercăm să privim înapoi, lupta este pierdută”, spune Dorin Mereuță.

Din momentul în care a început să plămădească ideea afacerii, încercările i-au ieșit în cale de după fiecare colț. Astfel, Mereuță a trebuit să ia decizii, să acționeze cu perseverență și să înainteze împotriva curentului:

„De fiecare dată m-am simțit așa. Fiecare gândește în felul său decât încerci să le redai. Este foarte greu atunci când încerci să-ți onorezi toate obligațiunile pe care ți le-ai asumat, iar în schimb primești rezultate diferite”.

 Brutarul știe de unde a pornit, dar mai ales știe unde vrea să ajungă.

„Întotdeauna am venit cu un crez că fiecare dintre noi trebuie să vină cu o valoare adăugată în societate. De asta el trebuie să producă. Indiferent dacă coace pâine, produce lactate sau are alte meserii. Trebuie să vină cu o valoare adăugată”, a declarat antreprenorul.

 A învățat fiecare denivelare din drumul pâinii și își dorește să-și ducă pasiunea mai departe. Anume de aceea a desenat propria schemă de coacere și producere pentru a le putea oferi clienților un produs bun la un preț pământesc:

„A coace pâine pe lemne e mai mult o artă. Nu e atât de simplu. Reieșind din experiența pe care am avut-o cu parteneriatele, oamenii au nevoie mai degrabă de un produs calitativ și bun. Pentru a scădea un pic sinecostul, am luptat pentru un cuptor electric”.

Vino la #Roofoffline 2019- Agains the stream. Împotriva curentului și află întreaga poveste a brutarului Dorin Mereuță.

Vă așteptăm pe 22 august, ora 18:30, pe același acoperiș primitor de la „Portavita”, str. Petricani 17/22.

Partener general: Kaufland Moldova

Partener silver: VictoriabankDOR Wines

Partener Bronze: Traumeel S

Parteneri gustoși: Wine GoghDallmayr Coffee MoldovaCasa Rinaldi 

Partener Bilete: iTicket.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!