Vizita a fost anunțată post-factum pe pagina de Facebook a aeroportului din Chișinău, care a publicat două fotografii.Nat Rothschild (Nathaniel Philip Victor James Rothschild), în vârstă de 48 de ani, este un investitor, fost co-președinte al Asia Resource Minerals PLC, un grup de resurse naturale listat la Bursa din Londra, și membru al cunoscutei familii Rothschild, întemeietoarea mai multor instituții financiare încă din secolul al XVIII-lea.

„Astăzi cu o vizită oficială la Aeroportul Internaţional din Chişinău a ajuns noul proprietar al companiei "Avia Invest" Nathaniel Philip Victor James Rothschild. El este şi concesionarul Aeroportului Internaţional din Chişinău.

Nathaniel Philip Rotschild este mezinul familiei și unicul fecior al familiei Lordului Jacob Rothschild și al Serenei Mary Dann, nepoata lui Sir James Dann, finanțistului și magnatului canadian.

În calitate de fecior de Baron i se atribuie titlul de The Honourable. Aeroportul Internațional Chișinău l-a impresionat enorm pe domnul Rotschild, a evaluat la nivel înalt calitatea managementului AIC, precum și ritmul rapid de modernizare”, se arată într-un text publicat de Aeroportul din Chișinău.

Citește și: Aeroportul din Chișinău, vândut de Avia Invest unei companii deținute de familia Rothschild

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!