Fii în pas cu tehnologia! Vezi ce noutăți aduce pe piață Samsung Galaxy prin Note10 și Note10+

Fii în pas cu tehnologia! Vezi ce noutăți aduce pe piață Samsung Galaxy prin Note10 și Note10+

O nouă experiență mobilă – asta promite noul Samsung Galaxy Note10 și Note10+, smarphone-ul care oferă absolut tot ce aștepți de la un telefon performant, inteligent, rapid și foarte responsive. Calculator, consolă de jocuri, studio de film și pen inteligent - toate într-un singur dispozitiv. Iată 5 caracteristici principale care îl scot în evidență printre noile gadgeturi apărute recent pe piață.

Ecran mai mare, fără întreruperi

Galaxy Note10 este disponibil pentru prima dată în două dimensiuni. Note10 + de 6,8 inci este cel mai mare smartphone din istoria liniei Note. Note10 are 6,3 inci și este cel mai mic model din serie, dar cu aceleași performanțe înalte și un design stilat, cu S Pen inclus. Designul extrem de subțire este combinat cu afișajul de tip Cinematic Infinity-O Display, fiind cel mai bun ecran până în prezent dintre dispozitivele mobile din portofoliul de produse Samsung. Chenarul aproape invizibil deschide oportunități excelente pentru vizualizarea conținutului pe dispozitiv, fiind foarte comod de ținut într-o mână. A fost îmbunătățită mapare dinamică a tonurilor, care prezintă o luminozitate mai bună pe toată suprafața. Ecranul de certificare Eye Comfort de la TÜV Rheinland3 a fost răsplătit cu mai multe premii și reduce emisiile de lumină albastră, păstrând calitatea culorii.

Publicitate
...

Productivitate multifuncțională

Cu noul Galaxy Note10, Samsung oferă o versiune mai puternică a DeX. Acum smartphone-ul poate fi conectat la calculator sau Mac cu un singur cablu USB, sincronizarea realizându-se instant pe absolut toate proiectele din dispozitiv și invers. Smartphone-ul păstrează toate fișierele și le protejează după standardele înalte ale platformei de securitate Samsung Knox. Galaxy Note10 oferă o interacțiune convenabilă cu aplicațiile pentru computerul cu Microsoft Windows 10. Pentru a face acest lucru, pictograma Link to Windows a apărut în panoul de setări rapide, care asigură conectarea rapidă și sincronizarea unui computer și a unui smartphone, oferind notificări și permițând o gestiune ușoară a imaginilor și documentelor.

...

S Pen electronic cu funcții avansate

Pen-ul electronic actualizat vă permite să convertiți textul scris manual la Samsung Notes și să le exportați în format Microsoft Word. În plus, utilizatorii au acces la și mai multe instrumente de editare: utilizând dispozitivul puteți selecta cu ușurință expresii, le puteți mări și micșora și puteți schimba culoarea textului. Noile funcții S Pen Air recunosc gesturile de a controla smartphone-ul de la distanță. Puteți integra funcționalitatea unui stilou electronic în aplicațiile sau jocurile lor, ceea ce va oferi și mai multe funcționalități pentru utilizarea S Pen.

Gesturile îți permit să mărești sau să micșorezi camera, să modifici volumul sau să rotești fotografii și multe altele cu un simplu wave sau clic. Setul cu mai multe accesorii, inclusiv husă LED View, Galaxy Watch Active2, Galaxy Buds și husă Protective Standing vor face experiența de utilizare a noului smartphone și mai plăcută.

Soluții profesionale pentru creatorii de conținut

Într-o lume în care fotografiile și videoclipurile sunt elementele principale ale comunicării, Galaxy Note10 oferă utilizatorului acces la cele mai noi tehnologii și software profesional pentru crearea de fotografii și video mobile. Altfel spus, este ideal pentru influenceri, SM Manageri, PR manageri, dar și designeri. Galaxy Note10 dispune de tehnologia avansată de fotografiere și filmare videoclipuri din mers, fără a fi nevoie de echipament suplimentar. Cu Live Focus Video, sunt disponibile efecte uimitoare pentru a crea un fundal estompat stilizat care va evidenția subiectul. Funcția Zoom-in Mic se concentrează pe sursa de sunet dorită și elimină zgomotul de fundal.

...

Mai multă putere, viteză și mai mult spațiu de stocare

Cipul HyperFast 5G** și procesorul puternic de 7nm îți permit să descarci fișiere, jocuri live și să redai conținut, chiar și în cele mai aglomerate locuri. Viteza de execuție este mult îmbunătățită de la celelalte modele, iar spațiul de stocare vă permite să uitați de triere și să filmați cât vă poftește inima. Fiind echivalentă practic cu capacitatea de stocare a unui laptop (256 GB cu extindere până la 1TB). Viteza o veți simți și la încărcarea dispozitivului, căruia îi sunt necesare doar 30 de minute pentru a putea să vă ofere energie pentru întreaga zi.

Poți comanda acum noul dispozitiv la partenerii comerciali Samsung în Moldova, care va fi disponibil în Republica Moldova din 23 august 2019.

...

P.

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal