În cadrul dialogului au fost abordate subiecte legate de relațiile dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova, despre situația curentă din țară, dar și despre relansarea și normalizarea dialogului cu UE, scrie Igor Dodon pe pagina de facebook.com.

La întâlnire, cei doi oficiali au discutat despre reformele pe care guvernarea s-a angajat să le implementeze, în special, proiectul comun de reformare a justiției.

Totodată, președintele Dodon scrie că au vorbit despre acțiunile de investigare a fraudei bancare, despre organizarea alegerilor locale generale libere și corecte, dar și alte subiecte de actualitate.

Pe finalul întrevederii, Igor Dodon susține că a reconfirmat păstrarea acordurilor semnate și implementarea reală a reformelor în beneficiul cetățenilor. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!