Bucătarii-șefi a două restaurante cunoscute din capitală scot secretele din bucătărie (VIDEO)

Bucătarii-șefi a două restaurante cunoscute din capitală scot secretele din bucătărie (VIDEO)

Indiferent de preferințele culinare sau de atmosferă, tuturor ne place mâncarea gustoasă, pe care, din fericire, industria ospitalieră din Moldova ne-o oferă din abundență. Avem tot ce ne trebuie pentru a savura bucate delicioase: bucătari experimentați și creativi, dar și o gamă vastă de ingrediente de calitate, care îi inspiră să-și exploreze talentul din plin. Meating Point și Pegas sunt doar două dintre localurile care fac ”plinul” de produse proaspete la METRO Moldova, pentru ca tu să te bucuri la maxim de deliciile în meniu.

METRO – un furnizor de încredere pentru meniuri excelente

Publicitate

„Meating Point” este un local despre bucătăria bătrânului continent. Echipa restaurantului a creat un meniu à la carte cu bucate italiene, europene și central-europene, perfect pentru toate momentele zilei: bruschetta, supă de spanac, ruladă de iepure, somon, burata cu ardei ș.a. Specialitățile casei sunt deliciile din pește și deserturile, cu care bucătarul-șef își răsfață oaspeții într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă.

Denis Seriojnicov, bucătar-șef, restaurantul „Meating Point”: „Ca și bucătar-șef, cel mai mulțumit sunt atunci când caietul de rezervări este plin, oaspeții sunt satisfăcuți de bucatele noastre, iar eu văd zâmbete pe fețele lor. METRO oferă o gamă largă de produse premium, pe care le găsești tot timpul în stoc. Datorită acestui fapt, avem pește de cea mai înaltă calitate, mereu proaspăt, și mereu livrat la timp. Pentru noi, bucătarii, acest aspect este foarte important.”

„Pegas” este un alt restaurant cu tradiții, renumit pentru bucatele din carne, dar și deliciile din bucătăria „fusion”: fileu de dorada, spaghete cu spanac și creveți, colțunași. Atmosfera din local este universală, potrivită atât pentru o cină de familie, cât și pentru o reuniune veselă cu gașca. Nu doar mâncarea gustoasă, dar și calitatea servirii acesteia este cartea de vizită a localului.

Victor Prodanov, bucătar-șef, restaurantul „Pegas”: „Eu am profesat în diferite țări, dar opinia vizitatorilor a fost mereu importantă pentru mine. Iată de ce mă strădui să creez un meniu care să-i mulțumească pe oaspeți. La pregătirea bucatelor gustoase sunt foarte importante ingredientele și calitatea lor. Din acest punct de vedere, METRO este un furnizor de încredere. Un astfel de parteneriat ne permite să contribuim la dezvoltarea gastronomiei în Moldova.”

Premii generoase cu ocazia aniversării a 15 ani de METRO Moldova

De 15 ani, METRO și-a luat angajamentul să contribuie la succesul clienților săi și să devină partenerul de încredere al antreprenorilor, al familiilor, al furnizorilor sau al autorităților. În tot acest răstimp, peste 1,5 milioane de clienți au făcut cumpărături în magazinele retailerului, iar o echipă de peste 600 de oameni a muncit cu pasiune, pentru a le oferi susținerea de care au nevoie în drumul lor spre micile și marile succese. METRO susține activ producătorii autohtoni – din cele peste 20 de mii de produse care stau la dispoziția clienților, peste 50% provin de la producători și furnizori autohtoni.

...

...

METRO este unul dintre cei mai importanți jucători internaționali în comerț. De 55 de ani compania livrează ingrediente pentru succesul clienților săi, la nivel global. Retailerul își desfășoară activitatea în 35 țări, unde circa 150.000 de angajați deservesc peste 21 milioane de clienți. METRO oferă soluții individualizate pentru a satisface cererea clienților săi angrosiști și din vânzări cu amănuntul, la nivel regional și internațional. Prin mărcile sale comerciale METRO/MAKRO Cash&Carry, prin intermediul serviciilor de livrare, precum și prin inițiativele privind digitalizarea, compania stabilește standardele pentru viitor: centrare pe client, soluții digitale și modele de afaceri durabile. În Republica Moldova compania este prezentă din anul 2004, având trei magazine și peste 20.000 de articole disponibile în fiecare punct de vânzare. Mai multe detalii AICI.

P.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal