„Scuzați-mă, nu e această decizie. Domnul Popșoi a spus că-l va sprijini personal pe dl. Năstase dacă acesta va fi candidatul. Nu există o decizie finală. În momentul în care va exista, toată lumea o să o cunoască. Blocul ACUM o să aibă propriul candidat, ce fac socialiștii nu e treaba noastră”, a punctat Sandu, după ședința Guvernului.

De menționat că vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PAS, Mihai Popşoi a declarat mai devreme pentru Infotag că Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, va fi candidatul blocului ACUM la alegerea locale din municipiul Chişinău. Popșoi afirmase că informația urmează să fie anunțată oficial, însă cele două partide deja s-ar fi înțeles. 

Întrebat personal dacă va candida la șefia municipalității, Năstase a declarat pentru Europa Liberă că decizia va fi luată „în scurt timp”.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!