Starul din bucătărie este oricum nevoit să se reinventeze. Doar trei din cele 25 de restaurante pe care le avea în Marea Britanie au rămas deschise, după ce au intrat în insolvență la începutul anului, scrie Digi24.

Jamie Oliver a dat vina pe Brexit pentru prăbușirea lanțului său de restaurante. Cunoscutul chef și om de televiziune a spus că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranței create de Brexit.

Cele mai multe dintre restaurantele deținute de Oliver s-au închis în urmă cu trei luni. „Sunt sigur că am învățat o lecție importantă care îmi va permite să fac lucruri incredibile în următorii 20 de ani într-un mod foarte foarte diferit, doar că nu știu care este acel mod deocamdată”, a comentat bucătarul.

În jur de 1.000 de persoane și-au pierdut locul de muncă atunci când restaurantele deţinute de Jamie Oliver au fost închise.

Jamie Oliver a investit 13 milioane de lire sterline pentru a opri prăbușirea rețelei de restaurante, dar compania a pierdut într-un singur an 29 de milioane de lire sterline.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!