„Consiliul Național Politic al platformei Demnitate și Adevăr s-a reunit în ședință extraordinară și a adoptat decizia privind participarea partidului Platforma DA la alegerile locale generale și la alegerile parlamentare parțiale din 20 octombrie, în bloc electoral cu partidul Acțiune și Solidaritate”, a declarat Andrei Năstase. 

„Având ca principal deziderat continuarea tuturor activităților politice care au ca scop primordial dezoligarhizarea Republicii Moldova, reforma profundă a sistemului juridic și implementarea reformelor sociale și economice de care societatea are atât de mare nevoie, Partidul Platforma Demnitate și Adevăr își asumă, prin decizia de astăzi, responsabilitatea publică față de votul acordat de cetățenii Republicii Moldova la data de 24 februarie 2019”, a mai adăugat Năstase.


Menționăm că alegerile locale generale din Republica Moldova vor avea loc la toamnă. Astfel, primăriile și consiliile locale și raioane își vor alege conducătorii la data de 20 octombrie 2019. Totodată, în aceeași zi vor avea loc și alegerile parlamentare noi din patru circumscripții uninominale, după ce patru parlamentari au renunțat la mandat. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!