„Vorbim cu oameni și istoriile lor despre lucruri aparent imposibile. Aceste exemple ne arată că, de fapt, este posibil să mergi împotriva curentului, doar dacă îți urmezi visul. Noi, cei de la Kaufland, am demonstrat acest lucru deja de 51 de ani în retail”, a menționat managerul PR Kaufland Moldova, Cristina Aramă.

Participanții au avut parte de un workshop distractiv și util în același timp. Aceștia și-au transpus imaginația pe torbe eco. „Îmi place pictura de mică, dar nu am când să mă ocup de ea. Acum, vin aici și fac lucrul acesta cu plăcere”, a spus o participantă.


Doritorii și-au putut lua torba pictată acasă, gratuit. „Este un lucru frumos. Încerc să fac un cadou pentru fiica mea”, a subliniat un bărbat care a venit pentru prima dată la eveniment.

Torba pictată este tocmai bună pentru cumpărături, au spus unii. „Pentru asta și am făcut-o. Am făcut un soare așa mic, dar colorat”, a povestit o femeie, arătându-și creația.

Participanții au avut parte și de un panou plin cu amintiri, pe care l-au creat singuri. „I-am provocat pe participanții de la ROOFOFFLINE să facă o incursiune în trecut, să-și amintească ce și-au dorit să fie în copilărie și dacă aceste visuri s-au realizat. Așa că haideți să vedem câți cosmonauți avem astăzi la eveniment”, a declarat Cristina Aramă.


Kaufland a fost partenerul general și al precedentei ediții ROOFOFFLINE.

Citește și: Ultima ediție #ROOFOFFLINE... din această vară. Care sunt impresiile de pe acoperiș și cum a reușit AGORA să adune lume bună la trei evenimente (VIDEO)

Partener general: Kaufland Moldova

Partener silver: VictoriabankDOR Wines

Partener bronze: Traumeel S

Parteneri gustoși: Wine GoghDallmayr Coffee MoldovaCasa Rinaldi

Partener Bilete: iTicket.md

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!