Ruslan Codreanu, ignorat de jurnaliști? După ce s-a înscris în cursa electorală, a așteptat minute în șir pentru a face declarații (FOTO)

Ruslan Codreanu, ignorat de jurnaliști? După ce s-a înscris în cursa electorală, a așteptat minute în șir pentru a face declarații (FOTO)

Fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție actele de înscriere în cursa pentru fotoliul de la Primărie. Chiar și așa, Codreanu încă nu este oficial candidat la șefia capitalei. Asta pentru că, potrivit legii, candidații independenți trebuie să adune un număr de semnături pentru a putea fi calificați în cursă. Condiția, spune Codreanu, este discriminatorie.

„Am înregistrat grupul de inițiativă, mergem independent, la noi lupta este mai grea. Trebuie să colectăm 12 000 de semnături. Există un pic de discriminare. În calitate de candidat independent trebuie să aduni semnături, iar pentru alții campania începe de mâine”.

După ce a depus actele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a se înscrie în cursa pentru șefia capitalei, fostul primar interimar, Ruslan Codreanu, a petrecut câteva minute în așteptarea jurnaliștilor.

Publicitate
...

...

...

Asta pentru că reprezentanții mass-media asistau la declarațiile socialistului Ion Ceban, care a depus actele la aceeași oră.

...

Ulterior, în fața camerelor, Codreanu a vorbit despre planurile pe care le are dacă va reuși să devină primar, dar și despre oamenii care ar sta în spatele său.

Fostul primar interimar a ținut să precizeze că își propune ca toate proiectele inițiate să fie duse la bun sfârșit:

„Astăzi 1920 de copii trebuiau să intre la grădiniță, lucru care nu s-a întâmplat pentru că proiectele de construcție și reconstrucție a grădinițelor au fost stopate de CMC”.

Codreanu a dat asigurări că nu este controlat politic, iar în spatele său nu ar sta niciun partid, ci o echipă de oameni profesioniști alături de care își dorește să schimbe lucrurile în capitală.

„Soluții pentru oraș, cât mai puțină politică, profesionalismul în capul mesei, soluții ca să nu mai fie putoare în oraș, să îmbunătățim infrastructura rutieră, repararea trotuarelor”, a spus Ruslan Codreanu. Alegerile locale generale din Republica Moldova vor avea loc la data de 20 octombrie 2019. Decizia a fost luată de Parlament, prin votul deputaților PSRM și ACUM.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal