Inovația are scopul de a spori calitatea interacțiunii clienților cu bancomatele Băncii şi de a evita eventuale blocări ale cardurilor în dispozitivele de citire. Totodată, pentru menținerea standardelor înalte de securitate, scenariul de efectuare a operațiunilor fără contact la bancomat va solicita tastarea codului PIN la finalizarea oricărei tranzacții.  

Reamintim că Moldindconbank este recunoscută drept сea mai inovativă bancă din Republica Moldova 2019 şi lider la capitolul carduri de plată. MICB este prima bancă care a implementat bancomatul Cash-in inclusiv multivalutar şi unica bancă care a implementat tehnologia Mobile Cash și Transfer P2P la bancomatele sale. 

La moment, rețeaua de bancomate Moldindconbank include 239 unități, dintre care 67 sunt de tip Cash-in. În viitorul apropiat se planifică dotarea a peste 30 de bancomate cu tehnologia Contactless, lansată de curând și în țara noastră.  

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.