„Am decis, de azi, să dau start unui concurs ,,Cea mai bună subdiviziune IGPF” și ,,Cel mai bun sector al Poliției de Frontieră” pentru a doua jumătate a anului 2019. În acest sens, pentru efort, implicare maximă la menținerea securității și siguranței frontierei de stat și exercitarea atribuțiilor de serviciu onest, calitativ și fără abateri de la lege, toți participanții vor fi clasați pe locuri, dar nu vor fi premiați cu cupe, ci cu mașinile de teren moderne ale ,,Șefilor” din aparatul central al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră”, anunță șeful Poliției de Frontieră pe pagina sa de Facebook.

Drept urmare, cei ce se vor clasa pe locul I, vor primi o Toyota Land Cruiser, pentru locul II și III – Nissan Pathfinder, iar cei de pe locul III, în acest concurs, vor primi câte o Dacia Duster.

FOTO: Rosian Vasiloi/Facebook


Vasiloi promite că mașinele vor spori confortul angajaților din teritoriu așa cum sunt dotate cu frigidere, iar colaboratorii vor fi asigurarea cu alimentație și apă potabilă.

Rosian Vasiloi și ceilalți șefi de direcții din cadrul IGPF vor folosi în scop de serviciu automobile de model Dacia Duster, iar unii se vor învrednici cu NIVA - 21014. 

Totodată, șeful Poliției de Frontieră specifică că ordinul, potrivit căruia cea mai bună subdiviziune a IGPF a fost cea a Aeroportului Internațional Chișinău, a fost abogat din cauza neregularităților identificate.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!