Noua ediția Yardsale din această toamnă este dedicată totalmente stilului oriental

Noua ediția Yardsale din această toamnă este dedicată totalmente stilului oriental

O nouă ediția a târgului „YARDSALE” vine la început de septembrie, mai exact pe 8, începând cu orele 12:00, la Muzeul de Etnografie și Istorie națională din Chișinău, care va fi decorat în stil Delhi! Pe parcursul călătoriei cu trenul #Yardsale sunt programate o mulțime de opriri, așa că sunteți rugați să păstrați buna dispoziție și zâmbetul de pe buze până la final. Iată ce se anunță în program.

Programul călătoriei cu „Oriental Express” include:

1. Bazarul Indian, în corturile căruia veți putea procura eșarfe indiene multicolore, cuverturi, obiecte din argint și parfumuri cu arome orientale. De asemenea, veți găsi mirodenii, orez și alte produse alimentare, produse cosmetice aduse direct din India. Va activa și piața hand-made, unde meșterii locali și designerii vestimentari își vor expune produsele.

Publicitate

Care vor fi distracțiile?

2. Veți putea practica Belly Dance și Tribal Dance sub îndrumarea profesioniștilor! Ioga pentru copii pe covor! Atelier de pictură în acuarelă, confecționarea unei mandale gigant! Sesiune foto în sari indian! Vă așteptăm cu întreaga familie!

3. Ian Condrea, campionul Moldovei la masaj spa și clasic, vă va povesti despre tehnicile meditative ale călugărilor tibetani și va demonstra pentru toți doritorii tehnici inedite ale masajului japonez!

...

4. Expoziția fotografului Katerina Rybaleova vă va transporta în misterioasa țară Vrindavan, vă va face cunoștință cu locuitorii ei, care trăiesc o viață absolut diferită decât a noastră, cu un alt ritm și alte priorități!

Cu ce ne vom delecta la Oriental Express?

5. bucatari din India, Kumar și Nalima vor găti bucate tradiționale din Bengalia, samosa, curry și alte gustoșenii. Nu va lipsi nici produse pentru vegani. Dulciuri orientale din prăvălia turcească! Indian Pale Ale și pelmeni japonezi gedza! Falafel și burger pipărat! Ciaihana și Kafana; Lulea Kebab și Șașlâc de la moș Mino! Vă așteptăm înfometați!

...

Toate culorile Orientului Apropiat și Îndepărtat le îmbrățișăm pe durata unei singure zile!

„Nu uitați, pornirea trenului „Oriental Express” va avea loc duminică, 8 septembrie, Muzeul de Etnografie, începând cu orele 12:00! Taxa de intrare – 10 lei pentru biletul Muzeului (în semn de mulțumire pentru găzduirea evenimentului), plus 50 de lei la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratuit”, ne comunică organizatorii evenimentului.

Cele mai populare

Agora

AGORA își propune să devină cea mai credibilă instituție media din Republica Moldova prin calitatea și diversitatea conținutului, să fie prima alegere a cititorilor pentru știrile și analizele online.

REȚELE SOCIALE

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Twitter
 • Telegram
 • RSS Feed

APLICAȚIE

 • App Store
 • Google Play
© 2023 Interact Media SRL
 • Mastercard
 • Visa
 • PayPal