„În spațiul public au apărut tot felul de inepții... că blocul ACUM va susține candidatul PSRM, că Ministerul de Interne ar trece după asta la PSRM. Este un fals. MAI nu va fi la PSRM. Blocul ACUM nu va susține un candidat al PSRM. Suntem diferiți, iar faptul că din anumite considerente am ajuns să facem o majoritate cu PSRM, nu înseamnă că vom avea candidați comuni. Nu, este un fals”, a spus ministrul de Interne.

Cât despre eventuala trecere a ministrului Apărării, Pavel Voicu, la conducerea MAI, în cazul în care Andrei Năstase va decide să candideze la alegerile locale din octombrie 2019, el a menționat că acestea sunt minciuni.

„Voicu să-și facă treaba acolo, la Ministerul Apărării, să aibă grijă pe cine aduce în RM, să nu mai facă asemenea provocări împreună cu Dodon. Dacă vrem să fim apreciați de oameni, trebuie să facem lucruri bune. În favoarea oamenilor, dar nu PR ieftin”, a menționat Năstase.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!