Actualmente, pe piață sunt zeci de oferte cu depozite tentante, dar cel mai prietenos pentru buzunarul tău este depozitul la termen. Cu alte cuvinte, atunci când nu planifici să utilizezi o anumită sumă de bani și îți dorești ca ea să fie în siguranță, și, de ce nu, să crească, un depozit bancar la termen este soluția perfectă!

Folosind această oportunitate de la BCR Chișinău, ai ocazia să obții și câteva avantaje în plus:

  • E mai avantajos, obții 0,25% bonus la deschiderea online a depozitului
  • E ușor de utilizat
  • E ușor de accesat
  • E înalt securizat

Procedura este extrem de rapidă!

Tot ce trebuie este să devii client BCR Chișinău și din contul tău 24 Banking deschizi depozit online, la orice oră și de oriunde. Astfel, din câțiva pași simpli poți beneficia, în timp util, de un depozit bancar la termen, oricând simți nevoia de stabilitate financiară. Acesta poate fi ales în funcție de suma pe care vrei să o păstrezi și de necesitățile tale. Poți alege opțiunea potrivită ție din oricare cele patru tipuri de depozite:

  1. BCR e-Premium
  2. BCR e-Maxi
  3. BCR e-Flexibil
  4. BCR e-Clasic

Siguranța în ziua de mâine e doar la un click distanță! Vino la BCR Chișinău și beneficiază de servicii bancare mai accesibile și mai simple.

Mai multe detalii pe www.bcr.md/depozite

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.