„Atunci când îmi este foarte greu pe suflet merg acasă, adică la Nisporeni... Azi am discutat, de fapt, mai mult am ascultat ceea ce mi-au spus unii dintre acei cu care am pornit la drum la sfârșitul anilor '80. Mi-au sugerat să-mi depun mandatul de deputat, întrucât ceea ce se întâmplă în politica de pe Bâc nu este ceea ce sperau ei că se va întâmpla după ultimele alegeri parlamentare. Mi-au adus argumente greu de ignorat că nu este cazul să mă jertfesc, deoarece jertfa mea nu este nici apreciată, nici înțeleasă”, a scris Maria Ciobanu.

„Le-am mulțumit pentru grijă, pentru atitudine, dar că îmi voi lua timp pentru a analiza și a lua o decizie corectă...”, a adăugat deputata.


Amintim că Maria Ciobanu a candidat, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripția nr. 14, Telenești. A fost aleasă deputată cu 33,17% din numărul total de voturi. Acum este vicepreședinta fracțiunii parlamentare a Partidului Politic Demnitate și Adevăr (PPDA).

Începând cu 2010, a fost deputată pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). A ocupat funcția de vicepreședintă a formațiunii politice.

Anterior, deputatul fracțiunii parlamentare a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Lilian Carp a declarat că și-ar putea depune mandatul. A spus că își va anunța decizia ulterior, întrucât are o serie de așteptări și vrea să vadă dacă acestea se vor realiza.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!