„Jurnal TV va rămâne o voce critică și poate cea mai credibilă. Misiunea noastră va fi să promovăm valorile europene. Cei care se vor împotrivi acestui proces nu vor fi iertați. Iată de ce mi-am zis că e timpul să vină colegi mai tineri în redacția noastră. De vinerea viitoare „Cabinetul din umbră” va fi prezentat de Vitalie Călugăreanu”, a declarat Val Butnaru în deschiderea emisiunii din această seară.

Valentin Butnaru este prozator, dramaturg și jurnalist, iar în avcest an Guvernul de la Chișinău a decis să îi acorde Premiul Național pentru abordarea artistică originală și contribuția la dezvoltarea domeniului teatral din Republica Moldova.

Jurnal Trust Media este primul holding media din Republica Moldova, care oferă publicului un conținut editorial complex: presă scrisă, televiziune, radio, video. Potrivit unor surse, proprietarul și finanțatorul trustului ar fi omul de afaceri Victor Țopa. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!