„Nu trebuie să insistăm pe nume. Am tot sprijinul colegilor de la PAS, Blocul ACUM, am sprijinul populației pentru tot ce fac. Indeferent unde te afli ești obligat să faci lucruri bune. Dacă unii consideră că trebuie să facă campanie, live-uri de la stația de epurare, să o facă. Eu fac anchete sofisticate care să ducă la terminarea dezmățului asupra capitalei. Colegii mei au vorbit, cred că lucrurile sunt clare. Mergem să câștigăm capitala. Nu avem dreptul să pierdem așa ca socialiștii să nu aibă șanse. Dacă câștigă capitala, Moldova nu are viiitor, e sortită eșecului. Trebuie să dăm lovitură celor care au pus umăr la invalidarea alegerilor din 2018”, a declarat Năstase la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

Totodată, liderul PPDA a adăugat că cel care va câștiga alegerile în municipiul Chișinău, va trebui să-l învingă și pe președintele Igor Dodon în scrutinul de anul viitor. 

„Indiferent cine va fi candidatul la prezidențiale de anul viitor va trebui să îl bată pe Dodon. Candidatul Blocului ACUM trebuie să câștige și la locale și la prezidențiale. Asta depinde de cât de mult ne dorim ca țara noastră să meargă pe cale europeană, să nu ma stea și să lâncezească. Cel care va fi capabil să îl bată pe Dodon va fi poporul Republicii Moldova”, a subliniat ministrul de Interne.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!