„O să revenim atunci când va fi campania electorală, să vedem ce va zice Comisia Electorală de circumscripție, să fim înregistrați ca și candidați și atunci vom veni cu toate comentarele. Sunt un om de echipă, iar ceea ce se întâmplă în oraș nu îmi este indiferent. Am experiență mare în ceea ce ține de problemele Chișinăului și soluțiile pe care putem să le propunem.Am decis cu echipa să mergem în această campanie electorală. Pentru noi mai puțin contează funcția. Au mai fost și am renunțat la aceste funcții și am renunțat la acestea dacă vă aduceți aminte”, a răsăuns Ceban făcând din ochi reporterului AGORA.

Tânărul le-a adus cafeaua în timp ce președintele Parlamentului ține un discurs în fața celorlalți deputați. Secvența video poate fi urmărită aici.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!