Angajații munceau la dezasamblarea și evacuarea garajelor când au deschis o unitate în care nu a intrat nimeni de aproape 12 ani. Marea surpriză a fost să găsească în interior o mașină veche, un lucru neobișnuit așa cum în majoritatea cazurilor în garajurile ce urmează să fie evacuate, se găsesc lucruri vechi sau gunoaie. 

Potrivit pretorului Vadim Brînzaniuc, proprietarul automobilului a decedat în 2005 și nu mai are urmași care ar fi putut să aibă grijă de vehicul.

Deocamdată, nu se știe în mâinile cui va ajunge autoturismul. Potrivit lui Brânzaniuc, mașina va fi dusă la o parcare specială.

Garajul, situat pe strada  Calea Ieșilor 9/1 din sectorul Buiucani urmează să fie evacuat de autorități. Operațiunea se desfășoară în prezența pretorului. 

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!