Potrivit lui Filip, PD va avea candidați în localități „într-o mare măsură”.

„Cu privire la candidatul la primăria Chișinău – nu e o decizie finală, suntem încă în discuții în interiorul partidului. Odată ce va fi luată o decizie, cu siguranță vă vom spune. Cât ține de alegerile regretate parlamentare din circumscripțiile libere, am înaintat candidați pe doar două circumscripții - nr.17 și nr. 33”, a spus Pavel Filip.

Liderul democraților a fost întrebat dacă va candida la locale.

„Eu pot să pomenesc încă alte zece nume la partid, inclusiv numele meu, dar decizia trebuie bine cântărită, nu trebuie să fie bazată pe emoții, ci pe măsurări, pe percepția care este în societate și analize”, a subliniat fostul premier.

AGORA a mai încercat să afle și anterior detalii despre candidatura lui Pavel Filip. „Ar fi un candidat bun”, a comentat atunci Monica Babuc. „Nu exclud nimic”, a adăugat Sergiu Sîrbu. Dumitru Diacov a încuviințat că partidul a discutat candidatura lui Filip. „Pe fundalul concurenților deja anunțați, domnul Filip are o experiență absolut inedită”, a spus președintele de onoare al PD.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!