Băiatul are 17 ani și este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni. A fost condamnat de Judecătoria Căușeni la trei ani de închisoare pentru furt comis împreună cu alte persoane, cauzând daune în proporții considerabile.

Potrivit ANP, tânărul a evadat din închisoare în noaptea de 8 spre 9 septembrie, în jurul orei 01:00.

Pentru a fi mai ușor identificat, oamenii legii au dat mai multe indicii. Așadar, minorul are o „înălțime de 185-190 de cm, corpolență slabă, părul negru, față rotundă, frunte plată, urechi medii, buze groase, sprâncene lungi, nas lung”.

În momentul evadării era îmbrăcat într-un tricou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri și ghete de culoare închisă.

În caz că dispuneți de informații, sunteți îndemnați să le comunicați pe numerele de telefon 022.25.08.90, 022.40.97.87, 078.777.450 sau la serviciul unic 112.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!