Valerii Klimenco este președintele de onoare al Partidului Șor și a fost consilier în Consiliul Municipal Chișinău.

„A venit vremea să reînviem capitala noastră”, a spus Ilan Șor, acuzându-i pe cei care candidează în aceste alegeri că au contribuit la dezastrul în care se află astăzi orașul. Potrivit lui, în Capitală trebuie implementate proiectele care au fost realizate la Orhei, astfel încât Chișinăul să fie cel mai frumoasă Capitală din spațiul ex-sovietic.

În discursul său, Valerii Klimenko a lăudat realizările autorităților locale din Orhei și a promis alegătorilor din Chișinău să schimbe la față Capitala după modelul Orheiului.

„Avem încrederea că candidatul nostru va câștiga alegerile locale din Chișinău”, a declarat vicepreședinta formațiunii, Marina Tauber.


La alegerile locale noi din Chișinău din mai 2019, din partea Partidului Șor a candidat viceprimarul orașului Orhei, Reghina Apostolova.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!