Ți se întâmplă să îți găsești greu cuvintele sau să simți anxietate și stres atunci când urmează să vorbești în fața oamenilor? Ai vrea să îți poți prezenta ideile cu mai multă încredere, claritate și într-un mod mai convingător?

Victoriabank CLUB te așteaptă la un seminar care te va ajuta să comunici mai eficient și să dai mai multă valoare mesajelor tale. Seminarul are un caracter interactiv și practic, pentru o însușire mai rapidă și profundă a strategiilor.

Evenimentul se va desfășura în data de 18 septembrie 2019, cu începere la 15:00, la SUMMIT Events and Conference Center (Sala Barcelona, str. Tighina, nr. 49/3) și va fi susținut de către Ovidiu Oltean, de 3 ori campion european și de 14 ori campion național al României la public speaking.

Seminarul este gratuit, însă pentru participare trebuie să te înscrii.

Proiectul Victoriabank CLUB a fost lansat în aprilie 2019, la Chișinău, de către Banca Transilvania şi Victoriabank, reprezentând o premieră pentru Republica Moldova. Acesta este un program de dezvoltare personală şi profesională, destinat antreprenorilor, care înseamnă traininguri, conferințe, consultanță şi networking. 

La întâlnirile Victoriabank CLUB, participanții au ocazia să afle mai multe despre management, start-up, motivarea echipei, vânzări, marketing, dar şi despre diferite soluții destinate dezvoltării afacerii. Trainingurile sunt susținute de persoane din echipa Victoriabank, Banca Transilvania, precum şi de traineri specializați pe diferite domenii.

P.

Acest material este un Advertorial comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției AGORA. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.