Artiom Sîci a activat anterior în cadrul Organizației Mondiale a Muncii. Are studii în Medicină și un Master la Facultatea de Drept de la Moscova. 


Tot astăzi, Cabinetul de miniștri a aprobat numirea lui Ion Dodon în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Până în prezent, acesta a exercitat funcția de șef de cabinet a ministeri Nemerenco. Dodon este de pregătire jurist și are o experiență vastă în domeniul avocaturii. 

Amintim că pe 21 august Cabinetul de miniștri de la Chișinău a aprobat demisiile a 20 de secretari de stat numiți în funcție de fostul Executiv. Cele mai multe capete au căzut la Educație, Sănătate și Agricultură. De la Sănătate au plecat Boris Gîlca, Rodica Scutelnic, Aliona Serbulenco și Nelea Rusu.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!