*Acest material este sponsorizat

Ce înseamnă SEO & Digital Marketing? Echipa Seolitte: „Succesul e garantat de oamenii care se implică”

Ce înseamnă SEO & Digital Marketing? Echipa Seolitte: „Succesul e garantat de oamenii care se implică”

Experiența se câștigă. Așa spune toată doctrina managerială sau de leadership. Care este însă rețeta succesului? Se pare că această întrebare este mai mult decât individuală. Fiecare afacere se ciocnește de provocări zilnice și fiecare CEO este pus în fața alegerilor mai mult sau mai puțin convenabile. O sarcină și mai grea este pusă în spatele specialiștilor în domeniul digital marketing, o nișă aflată în plină evoluție pe piața autohtonă.

Seolitte este un start-up pornit cu sufletul și cu dedicație față de scopul prioritar: schimbarea percepției de ansamblu a serviciilor de SEO din Republica Moldova. Echipa tânără este de fapt cheia succesului, mai ales pentru că nu fac munca din obligație, ci din plăcere, fapt pe care îl demonstrează și testimonialele lor.

Cristina, expert SEO și fost angajat al domeniului bancar, spune despre munca ei că „este o continuă provocare, dar și că aceasta presupune o autonomie funcțională și o libertate de decizie rațională. Atmosfera prietenoasă și faptul că co-echipierii sunt oameni cu mintea deschisă, m-au convins-o că activitatea mea în cadrul Seolitte a fost o alegere potrivită. În egală măsură, un beneficiu aparte al muncii în această echipă sunt provocările constante, pe care le presupune munca de SEO, pentru că de fiecare dată trebuie să înveți ceva nou, ceva interesant”. 

Mihaela, un alt expert Seolitte și psiholog de formațiune profesională, spune despre „munca sa că este una intensă, doar că în sensul pozitiv al cuvântului. Zi de zi poți obține insight-uri noi nu doar în sfera SEO, dar și în segmentul dezvoltării personale grație interacțiunii cu colegii care sunt deschiși să-ți ofere o doză bună de energie pozitivă pentru o zi întreagă de muncă. Făcând parte din echipa Seolitte m-am convins, încă o dată, cât de important este să fii organizat, atent la detalii și încrezut în ceea ce faci. La fel de primordial este atunci când ești să fii înconjurat de oameni setați pe aceeași undă, care ar putea să te înțeleagă, să te îndrume... Este o activitate cu multe provocări, cu rigori și cerințe ce necesită a fi însușite pe toată perioada muncii, ceea ce contribuie la dezvoltarea acelor capacități și aptitudini de bun profesionist în domeniu”. 

În echipa Seolitte s-au adunat oameni din toate domeniile, ceea ce îi unește este anume această diferență lucrativă. Și Adriana, copywriter-ul central al companiei, a venit tocmai din sfera medicinei și a reușit să asimileze activitatea de creator de texte care vând bine și au impact. Despre activitatea sa în Seolitte spune că e una „variată, pentru că nu reușesc să mă plictisesc, păstrez creierașul în tonus și simt că nu stau pe loc. Avem un domeniu relativ nou, în permanență schimbare și asta mă fascinează. Mai sunt și alte părți pozitive, deja mai mult de ordin organizatoric. Echipa tânără e una dintre ele, mă bucur că nu cheltui energie pe interacțiunile cu colegii, conlucrăm natural, ne și distrăm pe alocuri. Faptul că am un orar flexibil, care-mi permite să lucrez în regim de maximă productivitate  e un bonus extrem de important”. 

Dmitrii, fost digital marketing manager, spune că îl bucură provocările constante și libertatea pe care o încearcă în „planificarea muncii, dar și faptul că are posibilitatea de a învăța constant și de a fi mereu în ritm cu noutățile în domeniu”. Sandu este, la rândul său, fost angajat în domeniul transporturilor de marfă și logisticii, și spune că munca la Seolitte înseamnă „atmosferă friendly, locație bună și o echipă tânără, gata de provocări”.

Marina este soldatul universal al echipei Seolitte. Fostă angajată a unei clinici stomatologice, aceasta spune că în această echipă există credință în forțele co-echipierilor: „Seolitte înseamnă că ești mereu util, că ai libertate în gândire și devii auto-suficient. Critica este constructivă și focalizată pe obținerea de rezultate, fără a afecta spiritul de echipă și competențele specialistului. Grație activității în echipa Seolitte, treci la un nivel global de dezvoltare, observând trendurile care apar, tendințele noi și informațiile relevante pentru succesul echipei. Totodată, suntem o echipă de oameni conștiincioși, care țin la un stil de viață sănătos, așa că știm ce mâncăm și ce gândim”, declară Marina.

Pentru că orice domeniu tânăr implică și novicii, Corina a venit în echipa Seolitte, în căutare de provocări. Cu studii academice și experiență profesională în domeniul dreptului, aceasta a venit să învețe domeniul SEO cu accent pe copywriting și să scrie texte de calitate. „Mare surpriză a fost să descopăr o echipă tânără, încărcată de energie pozitivă, gata să revoluționeze conceptul de SEO. Fiecare zi vine cu ceva nou la pachet, iar munca mea a început să fie prețuită la justa valoare, ceea ce e aproape incredibil pentru Moldova. Aici învăț de la zero că munca se face cu suflet și nu pentru ierarhie/renume”, spune Corina. 

Evident toată această echipă nu ar funcționa atât de organic, dacă nu ar avea un manager pe măsură. Ce provocări a întâmpinat în calitatea sa de SEO Alina Hasnaș și ce reprezintă proiectul Seolitte, ne spune chiar ea în următorul testimonial:

„Știi oboseala aceea plăcută pe care o ai după sport? Așa e și la Seolitte. Deși nu ai timp de relaxare și nu poți să-ți permiți să fii ineficient, aici simți că trăiești și că ai un obiectiv, o misiune. Am strâns în echipă oameni talentați, care mă provoacă prin exemplu propriu și cărora nu m-am sfiit niciodată să le spun că învăț zilnic câte ceva de la ei”, mărturisește Alina.

„De ce ne-am spus povestea? Pentru că încercăm să aducem sfera SEO până la rangul de filosofie lucrativă, auto-educându-ne și formându-ne un stil aparte de lucru cu clienții noștri. Totodată, sperăm că exemplul nostru va modifica interacțiunea dintre angajatori și angajați, transformând vechile obiceiuri în metode inovative de muncă în Echipă (majuscula este voit utilizată)”, menționează în final cei de la Seolitte. 

P.

P.

Vezi și aceste știri
Turcia se află pe marginea prăpastiei. Lira riscă să se deprecieze și mai mult

Turcia se află pe marginea prăpastiei. Lira riscă să se deprecieze și mai mult

Ghinion pentru Radu Albot. Tenismenul a fost eliminat din cadrul turneului Challenger

Ghinion pentru Radu Albot. Tenismenul a fost eliminat din cadrul turneului Challenger

Gazprom a preluat controlul reţelei sociale VKontakte, „Facebook-ul rusesc”

Gazprom a preluat controlul reţelei sociale VKontakte, „Facebook-ul rusesc”

Advertoriale
Teleport taxi: „Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor”

Teleport taxi: „Conducem în siguranță, utilizăm mașini sigure și oferim confort pasagerilor”

Medpark a lansat o carte de sănătate pentru copii, în colaborare cu autoarea Ionela Hadârcă (VIDEO)

Medpark a lansat o carte de sănătate pentru copii, în colaborare cu autoarea Ionela Hadârcă (VIDEO)

ATENŢIE! Escrocherie în numele Linella pe Facebook şi WhatsApp

ATENŢIE! Escrocherie în numele Linella pe Facebook şi WhatsApp

E un efort pe care nu-l putem face
singuri, așa că te așteptăm alături de noi
EMISIUNI
 • Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
  Copiii știu mai bine: Soluții noi pentru probleme vechi sau ce ne facem cu rănile căpătate la terenul de joacă (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Gadgeturile noastre de toate zilele (VIDEO)
 • Copiii știu mai bine: Viața de după căsătorie sau „iubirea asta nu ți-i trali-vali” (VIDEO)
 • Oameni ca tine: Creatorul de zâmbete (VIDEO)
 • Oameni ca tine | Un cuplu de la Ialoveni a pus pe roate o afacere creativă: „În dragoste și în business toate căile sunt bune”
Cele mai populare
 • 1
  Renato Usatîi face haz pe seama Marinei Tauber, după ce membrii CEC au solicitat scoterea ei din cursa electorală (FOTO)
 • 2
  PAS ia partea CEC-ului, PSRM îi dă dreptate Marinei Tauber. Cum s-au împărțit părerile
 • 3
  Ședința de judecată în care urmează să se decidă dacă Marina Tauber va ieși din cursa electorală se amână pentru mâine. Tauber atacă decizia CEC la Curtea de Apel (UPDATE)
 • 4
  UPDATE: CSP a respins cererea de suspendare a procedurii de evaluare a performanțelor lui Stoianoglo
Canalul nostru de pe YouTube
Autentificare
Ai uitat parola?
Salvează articolul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Articolele salvate pentru mai târziu, le vei putea găsi în profilul tău.

Urmărește subiectul

Pentru a activa această opțiune, e nevoie să fii logat pe AGORA.

Subiectele urmărite le vei putea găsi în profilul tău.