„Codreanu este aceeași Silvia Radu. Candidatul ascuns al PD-ului”, a declarat Cebanu.

AGORA amintește că la începutul lunii septembrie în cadrul unei intervenții live pe Facebook, Dorin Chirtoacă  a declarat că se gândește serios să candideze la alegerile locale. Mai ales că, potrivit lui, un candidat mai bun pentru această funcție nici că poate fi.

„Nici Codreanu, nici Ceban nu vor ajunge primari. Nu au nicio șansă. Oricine va candida pentru funcția de primar trebuie să fie mai implicat decât mine, mai dedicat decât mine, mai priceput decât mine, mai credibil decât mine. Deocamdată eu nu văd așa persoană”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Pe 2 septembrie fostul primar interimar al capitalei, Ruslan Codreanu a depus la Consiliul Electoral de Circumscripție actele de înscriere în cursa pentru fotoliul de la Primărie.  Ulterior, în fața camerelor, Codreanu a dat asigurări că nu este controlat politic, iar în spatele său nu ar sta niciun partid, ci o echipă de oameni profesioniști alături de care își dorește să schimbe lucrurile în capitală.

Alegerile locale vor avea loc pe 20 octombrie.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!