Cetățeanul turc, în vârstă de 45 de ani, reținut joi la orele 3.00, se afla la volanul unui automobil înmatriculat în Republica Moldova. 

în urma unui control amănunțit  asupra autoturismului şi persoanei, inspectorii vamali au descoperit în bagaje peste 20 de kilograme de șiraguri de mărgele ce aveau culoare galben-maroniu transparente, presupunând a fi chihlimbar. O parte din bijuterii erau pe corpul bărbatului.


Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată şi urmează a fi trimisă spre expertizare la un laborator specializat pentru a se stabili natura lor.

Totodată, poliţiştii de frontieră au luat măsuri de interzicere a intrării pe teritoriul României a cetăţeanului turc pentru o perioadă de 5 ani, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurilor legale ce se impun.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!