„Da ce, noi suntem sinucigași? Cui îi trebuie toată nunta asta de aici? Nu ne trebuie nouă. În general, cine o să fie ales primar, n-o să aibă nimic. N-o să aibă rezultate, fiindcă trebuie de precăutat Legea cu privire la statutul municipiului Chișinău, aici sunt foarte multe gafe, probleme, de asta nu iese nimic. Trebuie de divizat în mod derios împuternicirile primarului și alte Consiliului Municipal”, a declarat Vladimir Voronin.

PCRM vrea însă să intre în Consiliul Municipal. A înregistrat o listă cu mai mulți potențiali consilieri.

Cât despre actualele candidaturi la localele din Chișinău, comunistul a ales să o comenteze doar pe cea a socialiștilor.

„Ion megafon să facă ordine în Chișinău? El nu a condus nici măcar cu o fermă de doi iepuri. Când erau la PCRM eu îi țineam de gât, dar acum sunt liberi. Nu trec la candidaturi. Năstase nici nu a de pus documentele. Odată și odată, dați să ne conducem de lege. Năstase a fost ales primar. Cu ce ocazie Năstase nu a fost numit în funcție? Acum ne pomenim în situația că Curtea de la Strasbourg va spune că Năstase va fi ales primar și acum ce ne facem? Doi primari. E casă de nebuni”, a comentat Voronin.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!