Potrivit noii declarații de avere și interese personale, Vladimir Plahotniuc a primit 556 de mii de dolari dividente de la „Vanguard International LTD”.

Fostul lider PD i-a vândut trei imobile ex-președintelui Parlamentului, Andrian Candu: Unul cu 4,7 milioane de lei, altul cu 1,1 milioane de lei și cel de-al treilea cu 400 mii de lei. În total finul lui Plahotniuc, Andrian Candu i-a plătit nașului său puțin peste 6 milioane de lei.

Cele patru autoturisme, în valoare totală de aproape 9 milioane de lei, au fost cumpărate de Pavel Grosul. În declarația de avere și interese personale, depusă de Plahotniuc la sfârșitul lunii august, erau indicate patru mașini de marcă Mercedes.

Totodată, Vladimit Plahotniuc anunță că are în proprietate un set de echipament sportiv care valoarează 128 de mii de euro, tehnică video de peste 35 de mii de euro, un pian de 131 de mii de euro și seturi de mobilă care costă 520 de mii de euro.


Acesta a declarat sute de mii de euro și dolari în câteva conturi bancare, dar și împrumuturi mari.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!