În acest curs vei învăța în galop:

  • formatul de lucru al unei instituții media moderne,
  • principiile etice ale jurnalismului,
  • cum să creăm produse media de calitate.

„Vom descifra tot ce ține contextual de propagandă, fake news, trolling online și alte „abureli mediatice” ale deceniilor „post adevăr”. Vom atrage o atenție specială producerii materialelor video fie pentru a fi postate pe vlogul personal ori pentru a fi produse pentru compania media în care vom activa în viitor”, ne spun cei de la ASIST și AGORA.

Instruirea va finaliza cu un modul care va explica principiile de funcționare a ierarhiei structurilor de stat, care va fi o combinație de studii juridice, administrative si economice care vor permite viitorilor jurnaliști să opereze mai sigur cu terminologia de specialitate.

Celor interesați li se va oferi posibilitatea de stagiere în instituțiile media de top din Moldova în calitate de bonus supra packet. 

Toate trainingurile practice se vor desfășura în hub-ul special conceput pentru tine la AGORA.

Link aplicare

Nr de contact pentru întrebări - 068222101 (Anna)

Vino să înveți jurnalismul azi, iar mâine să pui deja totul în practică!


Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!