Potrivit documentelor prezentate, Usatîi a dat pe noua sa mașină aproape 350 de mii de euro și l-a achiziționat direct din salonul auto. Totodată, circa jumătate de milion de lei l-a costat vămuirea autovehiculului. 


„Da, e mai ieftin, pentru că s-au cumpărat mai multe mașini, dar și pentru că dealer-ul auto din Germania îi aparține surorii mele și cumnatului. E plin orașul cu Porsche, dar toate sunt înregistrate pe cine știe cine. De aceea, atunci când spiun că Usatîi ascunde ceva, toți mint. Înainte de a pleca din țară, în 2016, eu am achitat toate impozitele, care s-au cifrat la aproape patru milioane de lei”, a declarat Usatîi.

 

AGORA precizează că Rolls-Royce Cullinan se numără printre cele mai scumpe SUV-uri din lume la ora actuală. Potrivit site-urilor de specialitate, doar versiunea de baza a acestei mașini costă în jur de 325 de mii de dolari americani. Automobilul are cinci locuri și poate dezvolta 563 de cai putere.

Scriem pentru tine. Vrei să ne susții? Sprijinul cititorilor noștri este esențial pentru a putea face în continuare jurnalism independent, iar noi vrem să continuăm cu același curaj și dedicație. Susține redacția AGORA cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon. Îți mulțumim!